cfrc.ifro.ir > یافته های علمی مرکز
 English     معرفی موسسه قوانین و مقررات تالار گفتگو پیوندها تماس با ما درباره ما ثبت نام ورود
  یافته های علمی مرکز     جمعه 31 فروردین 1403  
دانلود کتاب سال 93 مرکز تحقیقات ماهیان سردآبی کشور-تنکابن
دانلود کتاب سال 93 مرکز تحقیقات ماهیان سردآبی کشور-تنکابن  دانلود کتاب سال 93 مرکز تحقیقات ماهیان سردآبی کشور-تنکابن
توضيحات:   کتاب سال 93 مرکز تحقیقات ماهیان سردآبی کشور-تنکابن
ورود
شنـاسـه:
ImageText ImageText

یافته های علمی

ردیف

عنوان یافته

نام محقق/ محققین یا واحد

شرح یافته (حداکثر در دو سطر)

1

تولید نانو عصاره مرزنگوش، نانو عصاره آلوئه را و نانو فلورفنیکول

مسعود حقیقی / مرکز تحقیقات ماهیان سردآبی کشور- تنکابن

با توجه به پذیرفته شدن 2 دانشجوی دوره دکترای پژوهش محور در مؤسسه و یک دانشجوی دوره دکترا از واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد، این مرکز با همکاری دانشکده داروسازی دانشگاه زنجان موفق به تولید نانو عصاره گیاهان مرزنگوش و صبر زرد و نیز نانو فلورفنیکل از پودر فلورفنیکل گردید. در مطالعات بالینی انجام شده بر روی ماهی مشخص گردید که اثرات نانو داروها بهتر از داروهای معمول بوده است.

2

تکثیر مولدین پرورشی ماهی آزاد دریای خزر برای اولین بار در مرکز تحقیقات ماهیان سردآبی کشور

منصور ذبیحی / مرکز تحقیقات ماهیان سردآبی کشور- تنکابن

با توجه به اینکه این مرکز تا کنون فاقد شرایط دمایی مناسب برای تکثیر بوده، لذا با همفکری به عمل آورده موفق به تکثیر مولدین به گزینی شده نسل G2 گردید اما به سبب عدم رعایت ریز فاکتورهای مورد نیاز در روند انکوباسیون تخم سبز استحصال شده، میزان درصد تخم چشم زده کم بوده اما برای این مهم برنامه ریزی در سال بعد صورت خواهد گرفت.

3

تولید نسل G3 ماهی آزاد دریای خزر

منصور ذبیحی / مرکز تحقیقات ماهیان سردآبی کشور- تنکابن

در ماهی آزاد اهلی دریای خزر راندمان رشد از نسلی به نسل بعد افزایش داشته است. با توجه به اینکه نسل جدید دیر زمانی نیست که درحال رشد مرحله لاروی و بچه ماهی نورس می باشد، قضاوت روی این نسل در آینده گزارش خواهد شد.

4

دستیابی به جیره غذایی مناسب به منظور پرورش گوشتی فیلماهی (Huso huso)

محمود محسنی / مرکز تحقیقات ماهیان سردآبی کشور

مشخص گردید جهت افزایش روند غذاگیری و ارتقای کیفیت لاشه فیلماهیان پرورشی، به جیره غذایی 1 تا 2 درصد بتافین به همراه 2 تا 3 درصد متیونین اضافه گردد. سطح ال- کارنتین در جیره به میزان 350 میلی گرم در کیلوگرم می تواند باعث بهبود عملکرد رشد، مصرف غذا، صرفه جویی در مصرف پروتئین بوسیله منابع چربی (Protein sparing effects of lipid) ، کیفیت بافت ماهیچه و لاشه، سیستم دفاعی و آنتی اکسیدانت شود.

 

مرکز تحقیقات ماهیان سردآبی کشور (تنکابن)
Powered by taJan System Co